Binnenkort kunt u hier als klant inloggen

FreelanceOpdrachtenBank

Voor Freelanceopdrachtenbank hebben wij de gehele website onder handen genomen, hierdoor is de website gebruiksvriendelijker, veiliger en functioneler geworden.
Belangrijk bij dit project was dat veel functionaliteit al vanaf de homepage beschikbaar was. Ook moest er een uitgebreide en gebruiksvriendelijke backend ontwikkelt worden om de website te kunnen beheren.

Link : www.freelanceopdrachtenbank.nl
Kernwoorden : Functionaliteit, Overzicht, Privacy
CMS : Op maat gemaakt

Prohands

Prohands.eu is de website van de Benelux importeur van de gelijknamige producten. Voor dit project was het belangrijk dat de website goed bij de huisstijl paste. In dit project zijn enkele van de nieuwste webtechnieken toegepast.

Link : www.prohands.eu
Kernwoorden : Minimalistisch, Clean

Van Loon, Schilderwerken

Van loon schilderwerken bied een interactieve en zeer aantrekkelijke wijze om de opgeleverde projecten te bekijken. Ook zijn de opdrachten makkelijk te beheren en toe te voegen mbv het Wordpress-CMS. Daar boven op is de projecten-pagina ook nog eens zo gemaakt dat hij zich automatisch aanpast aan de schermgrootte.

Link : www.vanloonschilderwerken.nl
Kernwoorden : Interactief, Alle schermgroottes
CMS : Wordpress

Dolmans Mediation

Voor Mr Adelheid Dolmans hebben wij een zakelijke website ontwikkeld. Deze website is makkelijk te beheren met behulp van wordpress. Hierdoor kan ze zelf makkelijk actuele content toevoegen aan de website.

Link : www.dolmansmediation.nl
Kernwoorden : Gebruiksvriendelijk, Overzicht
CMS : Wordpress

Foamlance

Dit is een webshop speciaal ontwikkeld voor foamlance. Hij is door ons ontworpen,ontwikkeld en getest. Hierbij was veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Daarnaast bevat de website een geautomatiseerd order-systeem en iDeal integratie.

Link : www.foamlance.nl
Kernwoorden : Webshop , Veiligheid, iDeal

TopQuads

TopQuads is een uitgebreide website die volledig beheerd kan worden via wordpress. We hebben bovenop het wordpress-CMS een uitbreiding gebouwd, waardoor het mogelijk is om de verschillende Quad Modellen te beheren.

Link : www.topquads.nl
Kernwoorden : Overzicht, Beheer
CMS : Wordpress + Maatwerk

Versic

De huisstijl voor Versic hebben we natuurlijk ook zelf ontwikkeld

Link : www.versic.nl
Kernwoorden : Herkenbaar, Kwaliteit

Android App

Vanaf medio 2012 is het ook mogelijk om bij ons uw Android Applicaties te laten ontwikkelen, neem contact op voor meer informatie.